Dæk et smukt påskebord

Easter table setting with fresh flowers and white ceramic - bring Spring to your Easter table
Easter table setting with fresh flowers and white ceramic - bring Spring to your Easter table

A Easter table with a Spring feeling

Påskebordet skal passe til den hyggelige årstid, men i år har vi lyst til at tage foråret med til bords, med hvid keramik og farverige friske blomster! Blomsterne er uundværlige og er den sidste vigtige detalje for at komme i mål med et smukt stemningsfuldt bord - hvert fald hvis du spørger alle pigerne på vores kontor.
Tilføj lidt mere farve til borddækning med bløde puder i stolene og vælg de farver du elsker allermest. Til inspiration, har vi valgt nogle af vores yndlingsprodukter til et frisk og indbydende påskebord. Og med denne inspiration ønsker vi dig en rigtig dejlig påske.

Tine K Home er et eksklusivt univers. Kendt for vores naturlige og håndlavede produkter samt unikke fund, der udtrykker historie, kultur og det traditionelle håndværk. Et univers, der repræsenterer en blanding af bohemsk livsstil, elegant enkelthed og botanisk livsstil, hvor du kan finde inspiration, uanset om det er til hoteller, restauranter, strandklubber eller private rum.

© 2019 - VAT: DK38748343 - Tine K Home A/S - M.P. Allerups Vej 45 G - 5220 Odense SØ - Denmark