Det dufter af forår - og smukke borddækninger

A sense of spring and colorful table settings with healthy food on the meny
A sense of spring and colorful table settings with healthy food on the meny

Dækkeservietter i smukke farver


Lav din egen personlige borddækning med dækkeservietter i smukke farver. Vælg din favorit blandt vores PLACCORD og PLACLOOM, og bland dem med keramik i delikate farver. I billederne ovenfor ses de nye farver, vi har tilføjet til vores udvalg af dækkeservietter. I dette blogindlæg deler vi andre placemats.

A sense of spring and colorful table settings with healthy food on the meny
A sense of spring and colorful table settings with healthy food on the meny
A sense of spring and colorful table settings with healthy food on the meny

 

Tine K Home er et eksklusivt univers. Kendt for vores naturlige og håndlavede produkter samt unikke fund, der udtrykker historie, kultur og det traditionelle håndværk. Et univers, der repræsenterer designs hvor materialerne er naturligt fremskaffet - Europa, Asien og Afrika - håndlavet af mesterhåndværkere, der videregiver deres færdigheder fra en generation til den næste, en blanding af elegant enkelthed der appellerer til dine sanser. Find inspiration, uanset om det er til hoteller, restauranter, beach barer eller private rum.

© 2019 - VAT: DK38748343 - Tine K Home A/S - M.P. Allerups Vej 45 G - 5220 Odense SØ - Denmark