Tag foråret med indenfor og omgiv dig med planter

Pernille Albers - Nick Degn Fotografi Isabellas magasin - decorate with flowers and nordic design

 

Vi har fået fat på disse fine billeder, stylet og fotograferet af Pernille Albers og Nick Degn Fotografi. De har inspireret os til at lave et blogindlæg om at få foråret indenfor og fylde op med blomster og planter i hele hjemmet. De botaniske detaljer kan også sagtens blive en del af din borddækning, hvis du søger en friskt og naturlig borddækning. Vi synes det er en så god ide at at bruge en lanterne som ramme for blomster og det er så skønt at se produkter blive brugt på flere måder.

 

Pernille Albers - Nick Degn Fotografi Isabellas magasin - decorate with flowers and nordic design

 

Lad planterne vokse i glasvaser og prøv måske også at tage jorden væk og stil rødderne i vand. Det giver et let og luftigt udtryk til indretningen. Og så er det sjovt at følge med i plantens vækst. 

 

Pernille Albers - Nick Degn Fotografi Isabellas magasin - decorate with flowers and nordic design

Tine K Home er et eksklusivt univers. Kendt for vores naturlige og håndlavede produkter samt unikke fund, der udtrykker historie, kultur og det traditionelle håndværk. Et univers, der repræsenterer designs hvor materialerne er naturligt fremskaffet - Europa, Asien og Afrika - håndlavet af mesterhåndværkere, der videregiver deres færdigheder fra en generation til den næste, en blanding af elegant enkelthed der appellerer til dine sanser. Find inspiration, uanset om det er til hoteller, restauranter, beach barer eller private rum.

© 2019 - VAT: DK38748343 - Tine K Home A/S - M.P. Allerups Vej 45 G - 5220 Odense SØ - Denmark