Kærligheden til håndlavet lampeskærme

På Instagram har vi haft et lille tema omkring lampeskærme - i forskellige stilarter, former og materialer. Vi besluttede at gøre det, da vi fik tilsendt nogle ret fantastiske billeder fra kunder, og selvfølgelig vil vi også dele dem med dig her! Så værsgo, smukke billeder fra Monica GandoyMomento Marbella, The Norrmans.

tinekhome monica gandoy momento marbella.png
the norrmans tinekhome.png
the norrmans tinekhome 1.png

For mere inspiration og for at se hele kollektionen af lamper og lampeskærme, venligst klik her.

Tine K Home er et eksklusivt univers. Kendt for vores naturlige og håndlavede produkter samt unikke fund, der udtrykker historie, kultur og det traditionelle håndværk. Et univers, der repræsenterer designs hvor materialerne er naturligt fremskaffet - Europa, Asien og Afrika - håndlavet af mesterhåndværkere, der videregiver deres færdigheder fra en generation til den næste, en blanding af elegant enkelthed der appellerer til dine sanser. Find inspiration, uanset om det er til hoteller, restauranter, beach barer eller private rum.

© 2019 - VAT: DK38748343 - Tine K Home A/S - M.P. Allerups Vej 45 G - 5220 Odense SØ - Denmark