tinekhome Feel Kollektion 2018

Den nye FEEL kollektion fra tinekhome er en kollektion med fokus på farver og struktur. Det er en kollektion, der understreger detaljerne i puderne og anvendeligheden i hvert produkt, og den får os til at reflektere over hvilke materialer vi omgiver os med, og hvor i livet er vi.

Af den årsag vil den nye FEEL kollektion og tilhørende katalog vare i hele 2018 - med en lille eksklusiv edition i efteråret 2018.
Denne nye udvikling har vi glædet os til, da det giver os mulighed for at fortælle historier og vise holdbarheden i ​​farver og materialer. Fremtiden er håndlavet og det gør alt mere værdifuldt og vigtigt for os alle.

FEEL Collection 2018

Casa Cook Kos var dette års lokation, og kollektionen blev fortolket af Pernille Vest og Mikkel Adsbøl. Valget af Casa Cook Kos som lokation blev besluttet i samarbejde med hotellet, da det allerede var et projekt i #tinekhomeproject porteføljen.
Farver og materialer passer perfekt til den bohemian indretning, der findes på Casa Cook Kos, og det afslappede tema med en følelse af sommer er en kombination, der ikke kun fremhæver produkterne, men også stedet.

Med FEEL kollektionen 2018 ønsker vi at vores kunder skaber deres egen personlige indretning fuld af hyggelig atmosfære og håndlavede produkter. Dette gøres muligt med nye møbler i smukke former, spejle i nyt materiale, bløde tekstiler og smukke håndvævede kurve og lamper.

Med produkternes ærlige udtryk har vi lavet en kollektion, der indeholder alt, når det kommer til at fortælle historien om tinekhome og historien om hvert håndlavet produkt.

 

Se hele kollektionen her.

BAMBED_BAMTABLE45_FEELTHROW-PI.jpg
BAMCOUCH_BAMCHAIR_BAMTABLE45_BAMTABLE70_KOSTRAY.jpg
BRAC.jpg
FEEL_LAKEFRILL_METTABLEO80_FEELLOUNGE_BAMLAMP-L-NA_DAYBED-PH_DOUMLOUNGE_METFLOWER.jpg

 

Tine K Home er et eksklusivt univers. Kendt for vores naturlige og håndlavede produkter samt unikke fund, der udtrykker historie, kultur og det traditionelle håndværk. Et univers, der repræsenterer designs hvor materialerne er naturligt fremskaffet - Europa, Asien og Afrika - håndlavet af mesterhåndværkere, der videregiver deres færdigheder fra en generation til den næste, en blanding af elegant enkelthed der appellerer til dine sanser. Find inspiration, uanset om det er til hoteller, restauranter, beach barer eller private rum.

© 2019 - VAT: DK38748343 - Tine K Home A/S - M.P. Allerups Vej 45 G - 5220 Odense SØ - Denmark