Tine K Home x Cecilie Haugaard

Haugaard story.jpg

 

Midt inde i Københavns pulserende byliv bor 32-årige Cecilie Nissen Haugaard sammen med sin mand, Christopher, og deres to døtre, Noelle og Isabel.

Cecilie er oprindeligt fra Odense, men har boet i forskellige storbyer både herhjemme og i udlandet. Nu hun har slået sig ned i den danske hovedstad, hvor hun til dagligt arbejder som selvstændig, når hun ikke rejser rundt i verden på jobbet som model.

 

Haugaard story-2.jpg

 

“For mig føles et hjem som et hjem, når det er indrettet med personligt udvalgte genstande, som definerer familen, som bor der. For mit vedkommende er det bl.a. malerier, bøger og møbler. Jeg kan heller ikke lægge skjul på den hjemmelige følelse, jeg får, når indretningen minder mig om min barndom.

Derfor var det oplagt for mig, at mit hjem skulle indrettes med møbler fra Tine K Home, da jeg er vokset op i netop det indretningsunivers.   Min familie og jeg er lige flyttet ind i en skøn lejlighed med udsigt til kanalerne her i København.

Da det er et projektbyggeri, står vi selv for at skabe stemningen. Og fordi lejligheden er helt ny, har det været vigtigt for mig, at indretningen bød på møbler med en masse sjæl og varme, som, jeg mener, kendetegner Tine K Home. Jeg er vild med den tæt-på-naturen-følelse, som møblerne giver, selvom vi bor midt inde i storbyen. 

I samarbejde med stylisterne fra Tine K Home føler jeg, at vi har skabt et sted, som skaber rammer for mig og min familie - et sted, hvor der er plads til at leve og som giver mig lyst til at smide benene op og slappe af.”

- Cecilie Haugaard

IMG_2215.JPG
IMG_2175.JPG

  

Haugaard story-3.jpg
IMG_2231.JPG

 

Følg Cecilie på Instagram


ER DU VILD MED CECILIES STIL?

Vi har samlet nogle produkterne fra Tine K Home, som pryder Cecilie Haugaards lejlighed.

Du kan se resten af Cecilies produkter lige her.


Tine K Home er et eksklusivt univers. Kendt for vores naturlige og håndlavede produkter samt unikke fund, der udtrykker historie, kultur og det traditionelle håndværk. Et univers, der repræsenterer designs hvor materialerne er naturligt fremskaffet - Europa, Asien og Afrika - håndlavet af mesterhåndværkere, der videregiver deres færdigheder fra en generation til den næste, en blanding af elegant enkelthed der appellerer til dine sanser. Find inspiration, uanset om det er til hoteller, restauranter, beach barer eller private rum.

© 2019 - VAT: DK38748343 - Tine K Home A/S - M.P. Allerups Vej 45 G - 5220 Odense SØ - Denmark