TINE K HOME X FOODSTORIES

Tine k home bambus møbler
Tine k home bambus spisebord med stole og bænk

 

Laura & Nora har indrettet deres natur skønne have med Tine K Home bambus møbler, som passer så fint ind i deres autentiske univers med naturlige materiale og smuk og farverig mad. De har skabt den perfekte stemning til en hyggelig sommeraften med gode venner. På instagram kan man følge med i deres mad, interiør og foto univers på @_foodstories

 

Smuk naturlig opstilling med bambus møbler
Bambus møbler fra tine k home I haven

 

Laura og Nora har skabt en oase i deres naturrige have, med Tine K Home bambus møbler. Lidt god mad og gode venner og en hyggeligt borddækning er alt hvad der skal til for at skabe den helt rigtige sommer stemning. Tine K Home bambusmøbler er robuste og kan stå ude hele sommeren, bambus materiale passer perfekt til den naturlige stemning og det landlige look.

Laura & Nora har indrettet deres smukke ude område med det et stort Tine K Home bambus bord BAMTABLE100X250 og 3 BAMDINARM og vores bambus bænk BAMBENCH170.

Bambus møblerne kan bruges inde så vel som ude og skaber et varmt og indbydende look. Laura og Nora har dekoreret med skønne tekstiler og smukt service, som indbyder til en god middag.

Ryk spisestuen udendørs om sommeren og nyd den friske luft og de skønne omgivelser. Tine k home har et stort udvalg af bambus møbler som passer så fint til en sommeraften i naturen. Tag et par tæpper med ud og en dejligt pude at sidde på, så kan festen fortsætte natten lang.

 

Bambus borddækning

 

På Instagram kan du følge Laura og Nora som er passioneret madbloggere, stylist og fotografer. De poster autentiske billeder fra deres smukke baghave, hvor gode madoplevelser er i centrum. Laura og Nora har skabt et univers af glutenfri madopskrifter på ourfoodstories.com, hvor de deler opskrifter og deres passion for home interior og naturen. 

Laura og Nora er bosat i Tyskland, Berlin, hvor de på landet har deres food studio. Her tager de billeder af alle deres mange opskrifter og smukke stilleben.  

 

Tine k home bambus bord
BAMTABLE · BAMBUSSPISEBORD
KØB NU
Tine k home bænk
BAMBENCH-170 - BAMBUSBÆNK
KØB NU
TIne k home bambus spisebordsstol
BAMDINARM
KØB NU
Tine k home bambus spisebordsstol curve
BAMNEWDIN
KØB NU
TIne k Home bamboo table
BAMTABLE100X250
SHOP NOW

Tine K Home er et eksklusivt univers. Kendt for vores naturlige og håndlavede produkter samt unikke fund, der udtrykker historie, kultur og det traditionelle håndværk. Et univers, der repræsenterer designs hvor materialerne er naturligt fremskaffet - Europa, Asien og Afrika - håndlavet af mesterhåndværkere, der videregiver deres færdigheder fra en generation til den næste, en blanding af elegant enkelthed der appellerer til dine sanser. Find inspiration, uanset om det er til hoteller, restauranter, beach barer eller private rum.

© 2019 - VAT: DK38748343 - Tine K Home A/S - M.P. Allerups Vej 45 G - 5220 Odense SØ - Denmark