Måle Bagerbod

 
Projekt Åbning af Måle Bagerbod's 2. butik
Dato 13. maj 2021
Lokation Kajen i Kerteminde

 

BAGERBOD PÅ KAJEN 2021

Som ejerne af Måle Bagerbod, Christina Miesl og Sven Haarder selv skriver: "Foråret er over os, bylivet åbner på ny og livsglæden springer ud på kajen i Kerteminde. Vi forpagter i år boden ved Fjord&Bælt og ser frem til fra det lille hus at bidrage til en stemningsfuld sommer i Kerteminde – Vi glæder os til at bringe landsbyens livsglæde ind til sommerstaden."

Parret, som har fået stor succes med deres bagerbod i hjemmet ved Måle strand, har fået øje på den lille perle ved siden af Fjord&Bælt og har kastet deres kærlighed på stedet. "Vi vil fejre lyset, havet, foråret og sommeren, der følger lige efter. Havnens atmosfære tilføjes nu et nyt element; I denne sommer blandes skumsprøjt, havglimt, kutternes tøffen og den salte vind – med duften af nybagt brød."

I den lille nye bagerbod på Kertemindes havnekant, har de indrettet med café- og loungemøbler fra Tine K Home. På jorden er der strøet fint strandsand ud og man har lyst til at smide sandalerne og grave fødderne ned i sandet. Stemning er er netop lige så afslappende som møblerne og indretningen indbyder til, hvor der tilbydes kolde og læskende forfriskninger og du kan nyde det populære bagværk, som er en af grundene til bodens store succes. Vi (hos Tine K Home) startede weekenden her, i det skønneste vejr, til lyden af bølgerne mod kajen.

 

" Vi dyrker årstiderne, bærrene, urterne og det solmodne korn. Vi serverer til mange sanser; smagen, duften og til øjnene. Vi serverer til nærvær og samvær.
Kragerne er vendt, men her er viber, musvitter, kærhøg og svaler. Lyset er malerisk, havluften frisk. Danmark dejligst, Velkommen! "
Christina Miesl og Sven Haarder · Ejere af Måle Bagerbod

 

Snapseed 4 2.jpg

 

 

Snapseed 5.jpg

 

 

Snapseed 6.jpg

 

 

Snapseed 2.jpg

 

 

Snapseed 3.jpg

 

 

FullSizeRender 3 copy.jpg

 

 

FullSizeRender 4.jpg

 

 

FullSizeRender 5.jpg

 

 

FullSizeRender 2.jpg

 

 

FullSizeRender 3.jpg

 

 

FullSizeRender 6.jpg

 

 

IMG_4740.jpg

 

 

FullSizeRender 4 copy.jpg

 

 

IMG_3768.jpg

 

 

Snapseed.jpg

 

Er du nysgerring på møblerne som Måle Bagerbod har indrettet med?

Find dem i oversigten nedenfor.

 

BAMSLOW55-GREY(med ny hynde 1).jpg
Bamslow · loungestol

SHOP HER

BAMTABLE45 (UPDATED).jpg
Bamtable · sidebord

SHOP HER

BAMTABLE150X35 copy.jpg
Bamtable · loungebord

SHOP HER

BAMSTOOLH50-NA2.jpg
Bamstool · skammel

SHOP HER

tinekhome-ss17-DOUM-BAR 2.jpg
Doum · barstol

SHOP HER

DOUM-MINI2.jpg
Doum · træskammel

SHOP HER


Tine K Home er et eksklusivt univers. Kendt for vores naturlige og håndlavede produkter samt unikke fund, der udtrykker historie, kultur og det traditionelle håndværk. Et univers, der repræsenterer designs hvor materialerne er naturligt fremskaffet - Europa, Asien og Afrika - håndlavet af mesterhåndværkere, der videregiver deres færdigheder fra en generation til den næste, en blanding af elegant enkelthed der appellerer til dine sanser. Find inspiration, uanset om det er til hoteller, restauranter, beach barer eller private rum.

© 2019 - VAT: DK38748343 - Tine K Home A/S - M.P. Allerups Vej 45 G - 5220 Odense SØ - Denmark