An event to remember

bg.jpg
ny til site.jpg

 

Den 28 februar afholdte vi et eksklusivt Influencer Event i de skønneste omgivelser i vores flagshipstore i hjertet af Odense tæt på H.C. Andersen kvarteret. Til dette event præsenterede vi Slow Kollektion 2019 med et stort fokus på kollektionens ærlige materialer og anvendelige farver. Derudover havde vi også et fokus på genbrug i forbindelse med vores Feeltables, der er produceret af genbrugsaluminium fra motorer, cykler og bildele for at opnå en mere ansvarlig tilgang.

 

// Ydermere opfordrede vi til, at vi som individer, skal tage vores tid og slow down, idet vi mener at nogle øjeblikke bør nydes slowly, og at Influencerne denne aften skulle nyde hinandens selskab slowly og glemme hverdagens travlhed for en aften. //

 

Til dette event fik Influencerne muligheden for at opleve Slow kollektionen helt tæt på. Derudover blev de forkælet med lækre soft drinks i nye smagsvarianter fra Fentimans samt burgere fra Froggys. 

 

 

fentimans.jpg
DSCF3678.jpg
DSCF3649.jpg

 

 

mad kopi.jpg

Tine K Home er et eksklusivt univers. Kendt for vores naturlige og håndlavede produkter samt unikke fund, der udtrykker historie, kultur og det traditionelle håndværk. Et univers, der repræsenterer designs hvor materialerne er naturligt fremskaffet - Europa, Asien og Afrika - håndlavet af mesterhåndværkere, der videregiver deres færdigheder fra en generation til den næste, en blanding af elegant enkelthed der appellerer til dine sanser. Find inspiration, uanset om det er til hoteller, restauranter, beach barer eller private rum.

© 2019 - VAT: DK38748343 - Tine K Home A/S - M.P. Allerups Vej 45 G - 5220 Odense SØ - Denmark