Workshop i Norge af Points North

Workshop in Norway by Linda Lomelino
Workshop in Norway by Point North - photo by Linda Lomelino
Vase captured by Lindao Lomelino at Points North workshop in Norway.

 

I dette indlæg er vi glade for at dele et par billeder fra det seneste Points North workshop i Norge. På dette workshop lærte deltagerne om mad, styling og fotografering, mens de boede i ekstraordinære smukke omgivelser. Projektet bag dette workshop er grundlagt og skabt af Linda Lomelino, Krissy O'Shea og Olivia Rubie, og på Point North workshop, deler de tre kvinder ud af deres mange års faglig erfaring til deltager fra hele verden. Workshop fra Points North handler om personlige kreative udtryk, nye ideer og plads til at lege. Tinekhome er stolt af at være en del af sådan kreative initiativer.

Alle billeder fra workshop er fotograferet af Linda Lomelino.

Vil du lære mere om Points North? - Venligst klik her.

 

Dinner table at workshop in Norway bu Point North - Photo by Linda Lomelino
Basketwood captured at the latest Point North workshop in Norway - photo by Linda Lomelino.
table setting by Cottage farm captured by Linda Lomelino at Norwegian workshop Points North

Vi fører hos Tine K Home et bredt udvalg af de flotteste boheme møbler, elegant brugskunst og alverdens boligtilbehør. Vi kan desuden tilbyde keramik med de fineste udtryk, lækkert sengetøj i flotte farver, samt gulvlamper og pendlerlamper med hyggelig belysning. Tine K Home A/S har eksisteret siden 1999, og er grundlagt af Tine Kjeldsen og Jacob Fossum.

© 2019 - VAT: DK38748343 - Tine K Home A/S - M.P. Allerups Vej 45 G - 5220 Odense SØ - Denmark