Smuk inspiration fra Babes in Boyland

 

Vi er helt vilde med den smukke styling og de skønne billeder af vores sorte lervaser, store glasvaser, vietnamesiske flodkrukker og håndglaserede keramik som de to piger stylist Nathalie and photographer Matilda fra Babes in Boyland har delt på deres blog BABES IN BOYLAND. Her er et par af deres billeder - se mere på deres blog.

 

Babes_in_Boyland-workshop_gotland-oktober_dag2-25.jpg

 

 

Babes_in_Boyland-workshop_gotland-oktober_dag2-1.jpg
Babes_in_Boyland-workshop_gotland-oktober_dag2-26.jpg
Babes_in_Boyland-workshop_gotland-oktober_dag2-29.jpg

 

 

Babes_in_Boyland-workshop_gotland-oktober_dag2-7.jpg

 

 

Babes_in_Boyland-workshop_gotland-oktober_dag2-28.jpg
Babes_in_Boyland-workshop_gotland-oktober_dag2-34.jpg
Babes_in_Boyland-workshop_gotland-oktober_dag2-37.jpg

 

 

Babes_in_Boyland-workshop_gotland-oktober_dag2-18.jpg

Tine K Home er et eksklusivt univers. Kendt for vores naturlige og håndlavede produkter samt unikke fund, der udtrykker historie, kultur og det traditionelle håndværk. Et univers, der repræsenterer designs hvor materialerne er naturligt fremskaffet - Europa, Asien og Afrika - håndlavet af mesterhåndværkere, der videregiver deres færdigheder fra en generation til den næste, en blanding af elegant enkelthed der appellerer til dine sanser. Find inspiration, uanset om det er til hoteller, restauranter, beach barer eller private rum.

© 2019 - VAT: DK38748343 - Tine K Home A/S - M.P. Allerups Vej 45 G - 5220 Odense SØ - Denmark