Tine K Home X Laura Keil

 

Drømmen om en tilværelse uden begrænsninger og med hele verden for sine fødder er et liv, som mange drømmer om. Laura Keil har brudt med den traditionelle 8-til-16-hverdag, og i stedet rejser hun ud med sin kæreste, Mads, og oplever verden.

Det gør hun i en autocamper, som hun og Mads har istandsat. Foruden arbejdet som influencer og spaceholder, tilbringer Laura tiden i naturen, hvor hun sammen med Mads opsætter en lille primitiv camp, hvor de to kan nyde naturen og hinandens selskab.

 

 

Keil-2.jpg
Keil-4.jpg

 

 

"Jeg har altid indrettet med naturmaterieller og er særligt begejstret for bambus. Og selvom jeg nu bor i en autocamper, er det vigtigt for mig ikke at gå på kompromis med hverken min stil, æstetik eller kvalitet. Vi bor på 8 kvm, men vores baghave er større end nogensinde, da vi har hele naturen at lege med. Hver gang vi holder stille, sætter jeg vores hyggelige camp op med alt fra gulvtæppe, bambus møbler, puder og lys - og det er kun muligt at rejse rundt med, fordi bambus sættet er foldbart og praktisk at opbevare."

- Laura Keil

 

Keil-10.jpg
Keil-9.jpg

 

Følg Josephine på Instagram


ER DU VILD MED LAURAS STIL?

Vi har samlet produkterne fra Tine K Home, som Laura har stylet med.

 

 


Tine K Home er et eksklusivt univers. Kendt for vores naturlige og håndlavede produkter samt unikke fund, der udtrykker historie, kultur og det traditionelle håndværk. Et univers, der repræsenterer designs hvor materialerne er naturligt fremskaffet - Europa, Asien og Afrika - håndlavet af mesterhåndværkere, der videregiver deres færdigheder fra en generation til den næste, en blanding af elegant enkelthed der appellerer til dine sanser. Find inspiration, uanset om det er til hoteller, restauranter, beach barer eller private rum.

© 2019 - VAT: DK38748343 - Tine K Home A/S - M.P. Allerups Vej 45 G - 5220 Odense SØ - Denmark