Tine K Home x Angelica Svanström

 

Da vi startede renoveringen, havde jeg en vision om en grøn og blomstrende have inspireret af middelhavsområdet.

Jeg ville gerne skabe et afslappende område foran huset fyldt med lavendelbuske i kombination med bambusmøbler, og nu er vi i mål ~ vi nåede det lige inden lillebror blev født!

Jeg havde ikke forestillet mig, at det ville blive så fredsommeligt. Nu suger vi indtrykkene til os og nyder den svenske sommer.

Jeg håber at du er lige så vild med dette, som vi er.

 

Angelica00016.jpeg

 

 

Angelica00022.jpeg

 

 

Angelica00118.jpeg

 

"Mit navn er Angelica. Jeg er 30 år gammel og er mor til to børn. Lova fylder tre år i August, og hendes lillebror blev født denne juli måned.

Tom og jeg har netop bygget vores første hus sammen, tæt på naturen hvor vi begge er vokset op.

Jeg arbejder som fotograf og influencer i Sverige.

Som person kan jeg godt lide at skille mig ud. Jeg har altid forsøgt at skabe en lille unik verden for mig selv. Det er vigtigt for mig at forblive autentisk til min sjæls formål.

Jeg elsker at rejse, at være kreativ, god mad, prøve nye ting, bruge tid med familie og venner, naturen giver mig ro, jeg er en drømmer og en der eksekverer. Jeg bliver inspireret af andre og jeg lytter altid til musik ~ det gør mig glad."

 

Angelica00005.jpeg
Angelica00002.jpeg

 

 

Angelica00011.jpeg
 

ER DU VILD MED ANGELICAS STIL?

Vi har samlet produkterne fra Tine K Home, som Angelica har stylet med.

 

UDFORSK OG SHOP VORES BAMBUSMØBLER HER

 
BAMTABLE100X250-NA.jpg
bamtable · bambusspisebord

SHOP HER

BAMDINARM-ICA-GR.jpg
Bamdinarm · Spisebordsstol

SHOP HER

BAMNEWCOUCH-ICA-GREY.jpg
BAMNEWCOUCH · Bambussofa

SHOP HER

BAMBEDLOUNGE-LEFT2.jpg
Bambedlounge · bambus loungeseng

SHOP HER

271119 TineK_BASEDOTQUILT140-OAT.jpg
basequilt · vattæppe

SHOP HER

GAUZEPILLOW50-SKY_Web copy.jpg
gauzepillow · pudebetræk

SHOP HER


Tine K Home er et eksklusivt univers. Kendt for vores naturlige og håndlavede produkter samt unikke fund, der udtrykker historie, kultur og det traditionelle håndværk. Et univers, der repræsenterer designs hvor materialerne er naturligt fremskaffet - Europa, Asien og Afrika - håndlavet af mesterhåndværkere, der videregiver deres færdigheder fra en generation til den næste, en blanding af elegant enkelthed der appellerer til dine sanser. Find inspiration, uanset om det er til hoteller, restauranter, beach barer eller private rum.

© 2019 - VAT: DK38748343 - Tine K Home A/S - M.P. Allerups Vej 45 G - 5220 Odense SØ - Denmark