TINE K HOME x HANNA MW

 

 

IMG_6606.JPG
IMG_6604.JPG

 

 

At Home with Tine K Home - Hanna MW edition

 

Hanna har i samarbejde med Tine K home transformeret spisestuen i hendes smukke hjem i Borås, Sverige. En spisestue, der viser klassiske såvel som farverige og sprudlende items, der giver smil på læben. Hanna har stylet MODULE sofaen fra Tine K Home i hjørnet af hendes spisestue, så der er plads til afslapning i den travle hverdag. 

 

"Mit hjem afspejler meget mig og min kærestes personligheder - eller det er i hvertfald vores mål. Jeg håber, at vores gæster kan mærke, at dette netop er "vores" hjem, når de træder ind af døren. Vores hjem er en blanding af gammelt og nyt, farver og mønstre, men også et hjem, der oser af neutrale farver. Jeg har en tradition, hvor jeg altid køber noget til vores hjem, når jeg er ude at rejse. Jeg synes simpelthen, at det er så fint at have et hjem bestående af items fra hele verden. Mit hjem er meget vigtigt for mig, og noget som jeg altid kan bruge tid på." 

 

 

IMG_6601.JPG

 

 

Hanna MW

Svenske Hanna er succesfuld stylist og en kreativ konsulent som mange finder stor inspiration hos hver dag via især hendes sociale medier. Hannas hjem og garderobe er fuld med goodies fra hele verdenen, der indbyder til hygge og glam.

 

 

 

 

IMG_6833.JPG

 

 

IMG_6603.JPG

 

 

VILD MED HANNAS HJEM?

Så har vi samlet nogle af Tine K Homes items nedenfor, som Hanna har stylet med. 

 

 

UDFORSK OG SHOP VORES MODULE SOFA-SERIE HER
GAUZEPILLOW75-SAND.jpg
GAUZEPILLOW75-SAND

SHOP HER

LINTHROW-WALNUT.jpg
LINTHROW-WALNUT

SHOP HER


Tine K Home er et eksklusivt univers. Kendt for vores naturlige og håndlavede produkter samt unikke fund, der udtrykker historie, kultur og det traditionelle håndværk. Et univers, der repræsenterer designs hvor materialerne er naturligt fremskaffet - Europa, Asien og Afrika - håndlavet af mesterhåndværkere, der videregiver deres færdigheder fra en generation til den næste, en blanding af elegant enkelthed der appellerer til dine sanser. Find inspiration, uanset om det er til hoteller, restauranter, beach barer eller private rum.

© 2019 - VAT: DK38748343 - Tine K Home A/S - M.P. Allerups Vej 45 G - 5220 Odense SØ - Denmark