MEET OUR RETAILERS: LE TAM TAM

E60A2257.JPG
E60A2008.jpg

 

'Mød vores forhandlere' er en serie af en række små interviews med vores skønne forhandlere i fokus. Den næste forhandler, som vi vil introducere for jer for i dette blogpost, er Le Tam Tam. 

 

Hej Le Tam Tam. Vil I starte med at præsentere jer selv?

Hej, mit navn er Antje. Jeg åbnede butikken Le Tam Tam tilbage i 2013. Det startede med at være et keramisk værksted, hvor jeg solgte egen keramik samt lidt interiørprodukter. Med tiden voksede min kærlighed for interiør design, og jeg besluttede derfor at stoppe med at producere egen keramik efter 7 år for at have fuld fokus på interiør. Sammen med min mand Mario Scheucher, der arbejder hos Feuer & Stein GmbH, har vi nu skabt et eksklusivt showroom, som også fungerer som konceptbutik. 

 

 

 

Hvor lang tid har I været forhandler hos Tine K Home?

Tine K Home har været en del af vores konceptbutik helt fra begyndelsen. 

 

Hvorfor valgte I Tine K Home?

Jeg opdagede Tine K Home via deres hjemmeside. Jeg var vild med hele stilen fra starten, hvilket overraskede mig meget. 

 

Hvad karakteriserer Tine K Home ifølge jer? 

For mig er Tine K Home et miks af nordlig coolhed og middelhavsstemning, hvilket matcher min konceptbutik meget godt. 

 

 

E60A2701.jpg

 

 

E60A2634.jpg
E60A0765.jpg

 

 

 

E60A1388.jpg

 

Hvad er jeres foretrukne produkt fra den seneste kollektion? Eller måske har I en favorit fra en ældre kollektion?

Jeg har ikke et decideret yndlingsprodukt. Men mange favoritter. Jeg elsker især Tine K Homes kurve, lamper af søgræs samt bambusmøblerne. Desuden er jeg vild med den nye Barstool og Dayhotel puffen. Begge kan findes i min butik. 

 

Hvordan bruges nordisk design i Tyskland? 

Jeg tror, at det nordiske design især bruges i forbindelse med køkkenet i forhold til det lette og klare look, der passer godt ind alle steder. Det nordiske interiør gør, i min optik, husene mere hyggelige og specielle. 

 

 

 

 

 

Hvor kan vores kunder finde jeres skønne butik?

De kan finde os i hjertet af det sydlige Bayern, 60 km syd for München. 15 km før Kufstein (Østrig). Adressen er Le Tam Tam, Dorfstrasse 2, 83115 Neubeuern. 

 

Fotograf:

Tobias Corts

 

 


Tine K Home er et eksklusivt univers. Kendt for vores naturlige og håndlavede produkter samt unikke fund, der udtrykker historie, kultur og det traditionelle håndværk. Et univers, der repræsenterer designs hvor materialerne er naturligt fremskaffet - Europa, Asien og Afrika - håndlavet af mesterhåndværkere, der videregiver deres færdigheder fra en generation til den næste, en blanding af elegant enkelthed der appellerer til dine sanser. Find inspiration, uanset om det er til hoteller, restauranter, beach barer eller private rum.

© 2019 - VAT: DK38748343 - Tine K Home A/S - M.P. Allerups Vej 45 G - 5220 Odense SØ - Denmark