MØD VORES FORHANDLERE: HOME OF GERALDINE

 

 

_X4A4257-2.jpg

 

 

_06A3854.jpg

Alle skønne billeder i dette blogpost for Home of Geraldine er taget af fotografen, Lichtwaas.

https://www.lichtwaas.be/ 

'Mød vores forhandlere'

'Mød vores forhandlere' er en ny serie af en række små interviews med vores skønne forhandlere i fokus. Den næste forhandler, som vi vil introducere jer for i dette blogpost, er Home of Geraldine. 

Hej Home of Geraldine. Vil du starte med at præsentere dig selv? 

Hej, jeg hedder Anne. Jeg bor i Belgien - nær Antwerp med mine to børn og vores hund. Vores hjem er et multi brand showroom og tilbage i september kunne Home of Geraldine fejre sin et års dag. Jeg er både interiør konsulent og interiør stylist (og mere til), idet alt inden for bolig kommer naturligt til mig.

Hvor lang tid har du været forhandler hos Tine K Home? 

Jeg har været forhandler hos Tine K Home siden Home of Geraldines start sidste år.

Hvorfor valgte du Tine K Home? 

Når jeg rejser får jeg stor inspiration. Da jeg var i Mykonos for et par år siden blev jeg fx inspireret af Scorpios. Her så jeg Tine K Homes møbler stå elegant i de skønneste naturlige omgivelser, og det var her, jeg fik idéen til Home of Geraldine.

Hvad karakteriserer Tine K Home ifølge dig? 

Det, jeg elsker ved Tine K Home, er kombinationen af boheme og det moderne i lækre naturlige materialer som fx bambus og hør. 

 

Hvad er dit foretrukne produkt fra den seneste kollektion? Eller måske har du en favorit fra en ældre kollektion?  

Mine favoritprodukter fra Tine K Home er helt sikkert bambusmøblerne! De passer ind i alle hjem uanset om det har et moderne eller et klassisk udtryk. Desuden er bambusmøblerne budgetvenlige. 

Hvordan bruges nordisk design i Belgien?

Nordisk design er at finde overalt i Belgien! For nogle år siden var det Italien, der blev betragtet som førende inden for design. Nu er det svært at forestille sig et hjem uden det nordiske design i Belgien. 

Hvor kan vores kunder finde din skønne butik? 

Jeg bruger min lidenskab til at skabe hjem for andre - både igennem mindre interiør makeovers såvel som i store projekter. Home of Geraldine har fokus på en personlig og nøje udvalgt samling af interiør og møbler, der kan forvandle et hus til et hjem. Da jeg startede Home of Geraldine fandt jeg det unaturligt at vise møbler og interiør i et upersonligt showroom. Derfor har jeg forvandlet mit hjem til et personligt showroom. Alle er velkommen døgnet rundt efter aftale. Det kan være, at man er på udkig efter noget nyt, et renovationsprojekt eller bare inspiration? 

 

 

 

 

 

 

_06A1239.jpg

Tine K Home Bambus garderobe med pudebetræk i bomuld. Pudebetrækket har smukke kvaster i hvert hjørne.

_06A0249.jpg
_X4A4267.jpg

Tine K Home bambus solseng i skandinavisk design. Designets enkelthed gør, at solsengen er let at integrere i de nordiske hjem. 

 

 

 

 


Tine K Home er et eksklusivt univers. Kendt for vores naturlige og håndlavede produkter samt unikke fund, der udtrykker historie, kultur og det traditionelle håndværk. Et univers, der repræsenterer designs hvor materialerne er naturligt fremskaffet - Europa, Asien og Afrika - håndlavet af mesterhåndværkere, der videregiver deres færdigheder fra en generation til den næste, en blanding af elegant enkelthed der appellerer til dine sanser. Find inspiration, uanset om det er til hoteller, restauranter, beach barer eller private rum.

© 2019 - VAT: DK38748343 - Tine K Home A/S - M.P. Allerups Vej 45 G - 5220 Odense SØ - Denmark