WEDDING WORKSHOP

Babes_in_Boyland-TineK_midsummer-dinner-14.jpg

 

 

Babes_in_Boyland-TineK-18.jpg

 

 

Babes_in_Boyland-Midsummer_wedding_table-TineK-26.jpg

I dette indlæg deler vi stemningsfulde billeder fra Babes in Boylands seneste wedding workshop i Uppland, Sverige. 

 

Projektet er grundlagt og skabt af Mathilda Hildingson, Nathalie Myrberg og Linda Eliasson. Projektet havde et romantisk, bohemian og mystisk præg. Det fandt sted i et gammelt kapel midt i skoven. Her lærte projektets gæster om fotografering, styling og yoga i en rolig, mystisk samt sofistikeret atmosfære. 

 

Tine K Home var en del af denne skønne workshop. Vores keramik, lanterner og vaser blev til dette projekt fotograferet sammen med sæsonens blomster i de fineste bordopdækninger i sommerskumringen. Tine K Home er stolt af at være en del af denne kreative workshop. 

 

"Vi ønskede at fange den nordiske sensommer, når den er bedst. Verdant, smuk og lidt melankolsk. " - Nathalie Myrberg. 

 

 

 

Babes_in_Boyland-TineK_midsummer-dinner-21.jpg

 

 

Babes_in_Boyland-TineK-10.jpg

 

 

Babes_in_Boyland-TineK_midsummer-dinner-5.jpg

 

 

Babes_in_Boyland-TineK-17.jpg

 

Udforsk produkterne i indlægget her: 

 

 

 

Babes_in_Boyland-TineK_midsummer-dinner-3.jpg

 

 

Babes_in_Boyland-TineK-7.jpg

 

 

Babes_in_Boyland-Midsummer_wedding_table-TineK-24.jpg
LINNAPKIN-MIST.jpg

LINNAPKIN-MIST I Mundserviet

 

 

CREDIT

Mathilda Hildingson

Nathalie Myrberg

Linda Eliasson 

 

Udforsk Babes in Boylands blog


Tine K Home er et eksklusivt univers. Kendt for vores naturlige og håndlavede produkter samt unikke fund, der udtrykker historie, kultur og det traditionelle håndværk. Et univers, der repræsenterer designs hvor materialerne er naturligt fremskaffet - Europa, Asien og Afrika - håndlavet af mesterhåndværkere, der videregiver deres færdigheder fra en generation til den næste, en blanding af elegant enkelthed der appellerer til dine sanser. Find inspiration, uanset om det er til hoteller, restauranter, beach barer eller private rum.

© 2019 - VAT: DK38748343 - Tine K Home A/S - M.P. Allerups Vej 45 G - 5220 Odense SØ - Denmark