MARIEKE VERDENIUS

 

 

Marieke Verdenius har det fineste atelier i hjertet af Amsterdam. I dette atelier agerer hun dagligt som stylist og fotograf. I det 19. og 20. århundrede var atelieret et sømandshjem. I dag kaldes det ’Het Zeemanshuis’ og bruges som et kreativt hub for musikere, designere, kunsthåndværkere og andre kreative individer. ’ Atelieret har bibeholdt nogle af de gamle smukke detaljer som fx de høje lofter og store vinduer lavet af håndblæst glas. Unikke detaljer der gør, at du ikke har lyst til at forlade rummet igen. På mange måder kan atelieret ses som et andet hjem for Marieke Verdenius. Et rum, hvor hun kan skabe, reflektere og bare være til. 

 

Billederne er fra det fine atelier i Amsterdam. 

 

Marieke Verdenius.jpg
verdenius | tine k-0873.jpg
verdenius | tine k-1065.jpg
verdenius | tine k-1058.jpg

 

Produkter fra denne artikel

 

 

verdenius | tine k-1169.jpg

Vi fører hos Tine K Home et bredt udvalg af de flotteste boheme møbler, elegant brugskunst og alverdens boligtilbehør. Vi kan desuden tilbyde keramik med de fineste udtryk, lækkert sengetøj i flotte farver, samt gulvlamper og pendlerlamper med hyggelig belysning. Tine K Home A/S har eksisteret siden 1999, og er grundlagt af Tine Kjeldsen og Jacob Fossum.

© 2019 - VAT: DK38748343 - Tine K Home A/S - M.P. Allerups Vej 45 G - 5220 Odense SØ - Denmark