MARIEKE VERDENIUS

 

 

Marieke Verdenius har det fineste atelier i hjertet af Amsterdam. I dette atelier agerer hun dagligt som stylist og fotograf. I det 19. og 20. århundrede var atelieret et sømandshjem. I dag kaldes det ’Het Zeemanshuis’ og bruges som et kreativt hub for musikere, designere, kunsthåndværkere og andre kreative individer. ’ Atelieret har bibeholdt nogle af de gamle smukke detaljer som fx de høje lofter og store vinduer lavet af håndblæst glas. Unikke detaljer der gør, at du ikke har lyst til at forlade rummet igen. På mange måder kan atelieret ses som et andet hjem for Marieke Verdenius. Et rum, hvor hun kan skabe, reflektere og bare være til. 

 

Billederne er fra det fine atelier i Amsterdam. 

 

Marieke Verdenius.jpg
verdenius | tine k-0873.jpg
verdenius | tine k-1065.jpg
verdenius | tine k-1058.jpg

 

Produkter fra denne artikel

 

 

verdenius | tine k-1169.jpg

Tine K Home er et eksklusivt univers. Kendt for vores naturlige og håndlavede produkter samt unikke fund, der udtrykker historie, kultur og det traditionelle håndværk. Et univers, der repræsenterer designs hvor materialerne er naturligt fremskaffet - Europa, Asien og Afrika - håndlavet af mesterhåndværkere, der videregiver deres færdigheder fra en generation til den næste, en blanding af elegant enkelthed der appellerer til dine sanser. Find inspiration, uanset om det er til hoteller, restauranter, beach barer eller private rum.

© 2019 - VAT: DK38748343 - Tine K Home A/S - M.P. Allerups Vej 45 G - 5220 Odense SØ - Denmark