MØD VORES FORHANDLERE: SKANDIBUTIK

_DSC2329a.jpg

 

 

Skærmbillede 2019-05-22 kl. 12.32.48.png

'Mød vores forhandlere"

'Mød vores forhandlere" er en ny serie af en række små interviews med vores skønne forhandlere i fokus. Den første forhandler, som vi vil introducere jer for i dette blogpost, er Skandibutik. 

 

Hej Skandibutik. Vil du starte med at præsentere dig selv? 

Hej! Jeg hedder Susanne, er mor til to og bor i Tyskland. Jeg grundlagde Skandibutik (Onlineshop - Nordic Interior Design) tilbage i 2013.

Interiørdesign er min store passion. Igennem de sidste 4 sæsoner har jeg arbejdet tæt sammen med Ingo Peter (tysk fotograf). Vi har skabt unikke fotos til Skandibutik samt stået for private interiørprojekter og popup butikker. 

 

_DSC2490a.jpg
_DSC2471a.jpg

 

Hvor lang tid har du været forhandler hos Tine K Home, og hvorfor valgte du Tine K Home?

Jeg har siden 2016 været forhandler hos Tine K Home. Her skal lyde et stort tak til Kirsten W. for at vise og give mig muligheden for at være en del af Tine K Home.

Da den daværende kollektion fra Tine K Home blev præsenteret og anbefalet af Kirsten var det på alle måder 'kærlighed ved første blik'. Jeg har valgt Tine K Home, idet jeg er vild med den nordiske elegance, og måden hvorpå Tine K kombinerer dette til nuværende tendenser. 

 

 

Hvad karakteriserer Tine K Home ifølge dig? 

Det gør kombinationen i mellem den rene nordiske interiør og boheme living på en meget elegant måde. Denne mikstur er ikke for farverig og har skønne rolige farver samt naturlige produkter.

 

_DSC9206aaa.jpg

 

Hvad er dit foretrukne produkt fra den seneste kollektion? Eller måske har du en favorit fra en ældre kollektion?

Mine favoritter, udover de skønne bambusmøbler, er tekstilerne i hør. Jeg bruger dem både i vores stue, soveværelse, badeværelse samt udendørs. Elsker farverne! Udover bambusmøblerne og tekstilerne i hør, bliver jeg dog også nødt til at nævne jeres Metalcabinet - den er virkelig smuk! Jeg elsker den. 

 

_DSC2478a.jpg
_DSC2574a.jpg

 

Hvordan bruges nordisk design i Tyskland?

Nordisk design har en stor betydning i hele Tyskland. Man kan nærmest ikke læse et interiørmagasin uden at finde kapitler som "Nordic interior Home Story". Sådan har det været i mange år efterhånden. Nordisk design ses i mange butikker, på restauranter & hoteller. Derudover ses nordisk design også via udendørs lokationer. 

 

 

 

Hvor kan vores kunder finde din skønne butik? 

Skandibutik er primært en onlinebutik/ onlineshop. Kunderne kan derfor finde os på www.skandibutik.com 

Derudover har jeg forskellige Popup butikker igennem året (mest i Munchen og Würzburg). Ydermere afholder jeg events (fotoudstillinger og interiørdesign) sammen med Ingo Peters, der er fotograf. Næste popup butik vil have lokation i Würzburg (min hjemby) fra November 2019 til Februar 2020. 

Alle skønne billeder i dette blogpost for Skandibutik er taget af fotografen, Ingo Peters. 

 

 


Tine K Home er et eksklusivt univers. Kendt for vores naturlige og håndlavede produkter samt unikke fund, der udtrykker historie, kultur og det traditionelle håndværk. Et univers, der repræsenterer designs hvor materialerne er naturligt fremskaffet - Europa, Asien og Afrika - håndlavet af mesterhåndværkere, der videregiver deres færdigheder fra en generation til den næste, en blanding af elegant enkelthed der appellerer til dine sanser. Find inspiration, uanset om det er til hoteller, restauranter, beach barer eller private rum.

© 2019 - VAT: DK38748343 - Tine K Home A/S - M.P. Allerups Vej 45 G - 5220 Odense SØ - Denmark