Aluminium Feeltables

 

 

//

FEELTABLES ER SKABT AF GENBRUGSALUMINIUM FOR AT OPNÅ EN MERE ANSVARLIG TILGANG

 

Bordenes design er minimalistisk samt har håndlavet detaljer, der understreger den skønne menneskelige berøring. Ved at vælge genbrugsmaterialer frem for nye materialer, påvirker vores designbeslutninger ikke kun den nuværende generation, men også kommende generationer. 

 

 

forside_feb_2019_9.jpg
billede 2.jpg
billede3.jpg

 

 


 

nyhed fra SLOW 2019

NYE FORMER + FEELTABLES 

 

FEELTABLE100X75-PH.jpg
feeel.jpg
FEELTABLEO120.jpg

 

 


 

feeltables fra FEEL / AUTUMN 2018

FEELTABLES 

 

FEELTABLEO35-HG.jpg
FEELTABLEO45-HG.jpg
FEELTABLEO65-PH.jpg

 

 

GENBRUGSALUMINIUM + FEELTABLES

"De skønne aluminium borde, Feeltables, er produceret i Vietnam og skabt fra genbrugsaluminium. Bordene er skabt med tanke på organiske bløde former, som trods sit lette design, har en solid stabilitet." 

 

Det "helstøbte" look er blødt at røre. Derudover gar det en flot overflade, som er slidtstærkt til hverdagsbrug. Bordene er blevet designet i forskellige størrelser, hvilket gør, at de kan bruges i mange henseender. 

Feeltables blev præsenteret i FEEL / AUTUMN 2018 kollektion og designet i 3 størrelser, som gør, at de kan stilles smukt sammen som indskudsborde. Derudover er de skønne hvert for sig som sofabord, sengebord m.m.

I vores nyeste kollektion SLOW 2019 har vi videreudviklet på Feeltables, der for eksempel kan bruges som spiseborde og skriveborde. Ydermere kan alle bordene både bruges indendørs og udendørs, idet aluminium ikke ruster og derfor har en stærk holdbarhed. 

 

 

FEELTABLES PRODUCERES UD FRA GENBRUGSALUMINIUM 

SE STEP 1 TIL 3 FORNEDEN

 

 

STEP 1: Genbrugsaluminium fra fx. motorer, cykler eller bil dele

 

step1sorthvid.jpg
step1billede3.jpg
step1billede2.jpg

 

STEP 2: Rengøring af komponenter dernæst sandstøbning

 

step7billede3.jpg
step7billede1.jpg
step8billede3.jpg

 

STEP 3: Grov og fin slibning af komponenterne for at opnå det rette look

 

step9billede2.jpg
step9billede3.jpg
step9billede1.jpg

Tine K Home er et eksklusivt univers. Kendt for vores naturlige og håndlavede produkter samt unikke fund, der udtrykker historie, kultur og det traditionelle håndværk. Et univers, der repræsenterer designs hvor materialerne er naturligt fremskaffet - Europa, Asien og Afrika - håndlavet af mesterhåndværkere, der videregiver deres færdigheder fra en generation til den næste, en blanding af elegant enkelthed der appellerer til dine sanser. Find inspiration, uanset om det er til hoteller, restauranter, beach barer eller private rum.

© 2019 - VAT: DK38748343 - Tine K Home A/S - M.P. Allerups Vej 45 G - 5220 Odense SØ - Denmark