Tine præsenterer Slow Kollektion 2019

 

Soft, Moon, Dust, True, Dark, Boho og Feel er blot få af de tidligere navne på vores kollektioner igennem 20 år. Slow Kollektion er baseret på ærlige materialer og anvendelige farver, der giver en rolig og grundlæggende atmosfære - dog stadig en sofistikeret atmosfære. 

 

OPLEV KOLLEKTIONEN - TAG DIN TID, NYD ALLE VORES HÅNDLAVEDE PRODUKTER

 

Slow kollektionen blev fotograferet et skjult sted, hvor naturen omkring os havde en sjælden vildskab og skønhed. Arkitekturen er massiv og enkel, væggene taler deres eget sprog med dets elegante støvede røde farver. Når solen bryder igennem, lader lyset og skyggene vores kollektion komme frem af dets enkelhed og elegance, og viser at nogle øjeblikke bør nydes i et helt stille tempo. 

 

- Tine

 

tineblog4.jpg
tineblog.jpg
tineblog1.jpg

 

 


 

 

SLOW-LAMPPUFCHAIRS.jpg
SLOW-GARDIN.jpg
feeltable, lampbast, bohobed.png

Tine K Home er et eksklusivt univers. Kendt for vores naturlige og håndlavede produkter samt unikke fund, der udtrykker historie, kultur og det traditionelle håndværk. Et univers, der repræsenterer designs hvor materialerne er naturligt fremskaffet - Europa, Asien og Afrika - håndlavet af mesterhåndværkere, der videregiver deres færdigheder fra en generation til den næste, en blanding af elegant enkelthed der appellerer til dine sanser. Find inspiration, uanset om det er til hoteller, restauranter, beach barer eller private rum.

© 2019 - VAT: DK38748343 - Tine K Home A/S - M.P. Allerups Vej 45 G - 5220 Odense SØ - Denmark