Bag om den nye kollektion

 

Soft, Moon, Dust, True, Dark Boho and Feel er blot nogle af de få navne fra vores tidligere kollektioner gennem 20 år - navne, der afspejler stil og stemning fra hver sæson.  

 

I år er Slow Kollektion baseret på ærlige materialer i naturlige farvenuancer. Til fotoskydning, hvor vi fotograferede denne kollektion havde vi naturen omkring og befandt os i de smukkeste omgivelser.

Arkitekturen er massiv og enkel, væggene taler deres eget sprog med støvede røde farver, der supplerer jordens farver. Solens stråler der går gennem vægge, giver lys og skygge til den nye kollektion og viser sit skønhed, enkelhed og elegance.

 

Kom bag om den nye kollektion...

 

 

 

 

image00018.jpeg

bag om - fotoskydning på lokation

 

image00003.jpeg

bag om - fotoskydning på lokation

 

 

behind the scenes1.jpg

bag om - fotoskydning på lokation

 

 

image00029.jpeg

bag om - fotoskydning på lokation

 

 

 

 

 

 

 

image00002.jpeg

bag om - fotoskydning på lokation

 

 

 

 

 

image00019.jpeg

bag om - fotoskydning på lokation

 

behind_2LP.jpg

bag om - fotoskydning i fotostudie

 

behind_3LP.jpg

bag om - fotoskydning i fotostudie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

behind_4LP.jpg

bag om - fotoskydning i fotostudie

 

image00012.jpeg

bag om - fotoskydning på lokation

 


Tine K Home er et eksklusivt univers. Kendt for vores naturlige og håndlavede produkter samt unikke fund, der udtrykker historie, kultur og det traditionelle håndværk. Et univers, der repræsenterer designs hvor materialerne er naturligt fremskaffet - Europa, Asien og Afrika - håndlavet af mesterhåndværkere, der videregiver deres færdigheder fra en generation til den næste, en blanding af elegant enkelthed der appellerer til dine sanser. Find inspiration, uanset om det er til hoteller, restauranter, beach barer eller private rum.

© 2019 - VAT: DK38748343 - Tine K Home A/S - M.P. Allerups Vej 45 G - 5220 Odense SØ - Denmark