Design Hotels™ event

 

Vi er stolte over at vores produkter blev repræsenteret til Design Hotels™ event. 

Den 12. oktober deltog vi i Design Hotels ™ årlige event, som fandt sted i København i år. 350 medlemmer af Design Hotels ™ fra hele verden sad i vores bambuskollektion. Vi er enormt beæret. 

 

5.jpg

Photo: Mikkel Adsbøl

 


 

4.jpg
3.jpg

Photo: Mikkel Adsbøl

 


 

2.jpg

Photo: Mikkel Adsbøl

 


 


Tine K Home er et eksklusivt univers. Kendt for vores naturlige og håndlavede produkter samt unikke fund, der udtrykker historie, kultur og det traditionelle håndværk. Et univers, der repræsenterer designs hvor materialerne er naturligt fremskaffet - Europa, Asien og Afrika - håndlavet af mesterhåndværkere, der videregiver deres færdigheder fra en generation til den næste, en blanding af elegant enkelthed der appellerer til dine sanser. Find inspiration, uanset om det er til hoteller, restauranter, beach barer eller private rum.

© 2019 - VAT: DK38748343 - Tine K Home A/S - M.P. Allerups Vej 45 G - 5220 Odense SØ - Denmark