Mari Strenghielm styler et smukt blåt tema med vores rattanmøbler for Lantliv

Mari Strenghielm decorates with our rattan chairs for Lantliv

Smuk styling af Mari Strenghielm til Lantliv i Sverige. Dette billede får os til at glæde os til sommeraftner med venner. Lange varme aftner, hvor tiden flyver af sted imens der bliver lavet mad over bål, svømmeture og hyggelige samtaler rundt om bordet, som er fyldt med lækker vin og stearinlys.

Har du planer om at tilbringe sommeren på samme måde? Vi har lavet et lille udvalg, der kan hjælpe dig med at skabe dette dejlige øjeblik.

For mere inspiration, besøg Mari Strenghielms hjemmeside her og Lantliv her

Tine K Home er et eksklusivt univers. Kendt for vores naturlige og håndlavede produkter samt unikke fund, der udtrykker historie, kultur og det traditionelle håndværk. Et univers, der repræsenterer designs hvor materialerne er naturligt fremskaffet - Europa, Asien og Afrika - håndlavet af mesterhåndværkere, der videregiver deres færdigheder fra en generation til den næste, en blanding af elegant enkelthed der appellerer til dine sanser. Find inspiration, uanset om det er til hoteller, restauranter, beach barer eller private rum.

© 2019 - VAT: DK38748343 - Tine K Home A/S - M.P. Allerups Vej 45 G - 5220 Odense SØ - Denmark