Håndklæder i forskellige kvaliteter og i skønne farver

MIRRORDECO-BR_LAKEMAKEUPLIB_TOWELFRILL_TABLEDECO_LAKEMAKEUPLIB.jpg

 

ENKELTHED ELLER FARVER MED PANG

Hos Tinekhome ved vi hvor vigtigt det er at omgive sig med langtidsholdbare produkter. Både når det kommer til design og kvalitet. Især når det kommer til håndklæder, er det vigtigt at det er håndklæder der kan klare at blive brugt hver dag og at de kan dække flere behov. Nogle håndklæder skal være klar til gæsterne, andre skal måske med i strandtasken, når dagen skal bruges i solen og i det dejlige saltet havvand. Fælles for alle formål og alle kvaliteter, er at de skal kunen vaskes og bruges hver evig eneste dag i længere perioder.
 

På denne side finder du et lille udvalg af vores håndklæder. Det kan være en god ide at klikke sig videre på billederne af håndklæderne, da vi har flere farver end dem der bliver vist her. Tag et kig omkring, og vælg din favorit blandt vores håndklæder til det nordiske badeværelse i dæmpet toner, eller de smukke håndklæder til den mere farverige boheme-livsstil.

TOWELFEEL_TOWELPIN_TABLEDECO.jpg
BAMBED_TOWELBEACH-LA_TOWELFEEL-BB.jpg

FARVERIG HÅNDKLÆDER

Find det håndklæde som kan skabe en farverig atmosfære i dit badeværelse. Vores TOWELBEACH er designet i 3 forskellige farver, og det er perfekt både i størrelse og kvalitet til den længeventede strandtur.

Tinekhome colorful textiles, towels, cushions and throws

Tine K Home er et eksklusivt univers. Kendt for vores naturlige og håndlavede produkter samt unikke fund, der udtrykker historie, kultur og det traditionelle håndværk. Et univers, der repræsenterer designs hvor materialerne er naturligt fremskaffet - Europa, Asien og Afrika - håndlavet af mesterhåndværkere, der videregiver deres færdigheder fra en generation til den næste, en blanding af elegant enkelthed der appellerer til dine sanser. Find inspiration, uanset om det er til hoteller, restauranter, beach barer eller private rum.

© 2019 - VAT: DK38748343 - Tine K Home A/S - M.P. Allerups Vej 45 G - 5220 Odense SØ - Denmark