@laralovesparis besøgte tinekhome butikken i Odense

Lara Brehm @laralovesparis from babyccinokids visited our flagship store in Odense

Lara Brehm (@laralovesparis) besøgte fornyeligt vores butik i Odense og tog disse smukke billeder. Det er altid sjovt at se hvilken detaljer folk lægger mærke til når de besøger vores butik. Og især når billederne er så flotte som dem, Lara fik taget på sit besøg.
Har du haft mulighed for at besøge vores butik i Odense? Hvis du planlægger at besøge Odense, er du velkommen til at kigge forbi butikken, som ligger i Overgade 14, 5000 Odense C.

Hvis du vil vide mere, kan du følge butikken her: instagram.com/tinekhomestore

Alle billeder er taget af Lara Brehm.

Lara Brehm @laralovesparis from babyccinokids visited our flagship store in Odense
Lara Brehm @laralovesparis from babyccinokids visited our flagship store in Odense

 

Tine K Home er et eksklusivt univers. Kendt for vores naturlige og håndlavede produkter samt unikke fund, der udtrykker historie, kultur og det traditionelle håndværk. Et univers, der repræsenterer designs hvor materialerne er naturligt fremskaffet - Europa, Asien og Afrika - håndlavet af mesterhåndværkere, der videregiver deres færdigheder fra en generation til den næste, en blanding af elegant enkelthed der appellerer til dine sanser. Find inspiration, uanset om det er til hoteller, restauranter, beach barer eller private rum.

© 2019 - VAT: DK38748343 - Tine K Home A/S - M.P. Allerups Vej 45 G - 5220 Odense SØ - Denmark